Δ. Καλαμάτας: Παρεμβάσεις για την υποστήριξη λειτουργίας του Κοιμητηρίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις για την υποστήριξη της λειτουργίας του Κεντρικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας, στο πλαίσιο έργου αξίας 24.000 ευρώ. Σε οικόπεδο επί της οδού Αλεξάκη, που αγόρασε προ μηνών ο Δήμος και το οποίο βρίσκεται σε επαφή με το Κεντρικό Κοιμητήριο Καλαμάτας και προς νότον αυτού, έγινε διαμόρφωση του εδάφους και διάστρωση με μπετόν, ενώ επίκειται η σκυροδέτηση κεκλιμένου επιπέδου, μέσω του οποίου το οικόπεδο θα επικοινωνεί με το Κοιμητήριο.
Σε αυτό το νέο χώρο υποστήριξης του Κοιμητηρίου δε θα διενεργούνται ταφές, αλλά θα αποθηκεύονται τα υλικά, τα οποία έχουν κάποια αξία και προέρχονται από τις εκταφές, όπως είναι τα μάρμαρα και εκεί θα μπαίνουν τα απορριμματοφόρα για να παραλαμβάνουν από τους κάδους τα απορρίμματα. Απομένει δε να τοποθετηθούν πόρτες στην είσοδό του επί της οδού Αλεξάκη.
Στο πλαίσιο του ίδιου έργου, κτίζονται με πέτρα τοιχία αντιστήριξης στην ανατολική πλευρά του Κοιμητηρίου, ενώ ολοκληρώνεται η κατασκευή WC στη βόρεια πλευρά.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΡΓΑ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!