Δ.Ηρακλείου: Ανακοινώνει υποψηφιότητα το «πουλέν» της Α.Διαμαντοπούλου με στήριξη ΝΔ (φωτο)

Αύριο Πέμπτη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για το δήμο Ηρακλείου, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη, πρώην νομάρχης Ηρακλείου και «πουλέν» της Άννας Διαμαντοπούλου. Πληροφορίες αναφέρουν  λένε ότι, μετά από σχετική συμφωνία της κ. Διαμαντοπούλου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ.Μητσοτάκη, την υποψηφιότητά της θα στηρίξει είτε επίσημα είτε ανεπίσημα η ΝΔ, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα μειωθεί ακόμη περισσότερο η δύναμη τόσο του νυν δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού όσο και του πρώην δημάρχου Γιάννη Κουράκη που επιζητούσε τη στήριξη της Πειραιώς αρχικά για την Περιφέρεια Κρήτης και στη συνέχεια για τον δήμο Ηρακλείου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λ. Αυγενάκης θα κατευθύνει τους δημοτικούς συμβούλους της άμεσης επιρροής του που διεγράφησαν ή αποχώρησαν από την παράταξη Λαμπρινού, στον συνδυασμό της πρώην νομάρχη Ηρακλείου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!