Δ.Ιλίου: Ποιες προτάσεις κατέθεσε για τη βιωσιμότητα του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» – Ποιοι θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαχείρισης (επιστολή)

Συγκεκριμένες προτάσεις για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» κατέθεσε με επιστολή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Όπως επισημαίνει η διαχείριση του Πάρκου θα πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση, χωρίς να το βαραίνουν τα προηγούμενα χρέη, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλαχτεί ο δημόσιος χαρακτήρας του.

Στην επιστολή επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι επιμένει «στην παραχώρηση του Πάρκου στο Δήμο Ιλίου, χωρίς τα προηγούμενα οικονομικά βάρη». Στην περίπτωση αυτή ο δήμος θα χρηματοδοτήσει το απαιτούμενο ποσό για τη λειτουργία του από το ταμειακό αποθεματικό του και θα διαθέσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και το στελεχιακό δυναμικό του για τη συντήρησή του.

Αν η πρόταση αυτή γίνει αποδεκτή ο Δήμος Ιλίου θα συγκροτήσει Επιτροπή Διαχείρισης με εκπροσώπους: τον εκάστοτε Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, τον εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, εκπρόσωπο του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωπο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και εκπρόσωπο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Πρόεδρο που θα ορίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η επιστολή ΕΔΩ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ, ΑΣΔΑ, ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ, ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!