Δ. Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 5ο Travel Trade Athens 2017

Τον Οκτώβριο η καρδιά των επαγγελματιών του τουρισμού θα χτυπήσει πάλι στην Αθήνα. Με το Travel Trade Athens, o δήμος Αθηναίων φέρνει και για 5η χρονιά στο ίδιο τραπέζι Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο ενίσχυση της τουριστικής  προβολής της Αθήνας.

Το 5ο Travel Trade Athens, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» από το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB), σε συνεργασία με τον European Tour Operators Association (ETOA).

Η ετήσια συνάντηση επαγγελματιών του τουρισμού TRAVEL TRADE ATHENS, για την προβολή της πόλης Αθήνας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, μετρά ήδη τέσσερα επιτυχημένα χρόνια,  έχοντας αποδώσεισυνολικά 9.500 συναντήσεις, μεταξύ ξένων και ελλήνων επαγγελματιών και μεγάλο αριθμό νέων συνεργασιών. «Η διοργάνωση έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο θεσμό για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καλωσορίζοντας τη διαδικασία έναρξης των εγγραφών.

Στην 5η κατά σειρά διοργάνωση, το Travel Trade Athens φιλοξενεί επιλεγμένους ξένους επαγγελματίες, οι οποίοι εκπροσωπούν ταξιδιωτικούς οργανισμούς και τουριστικά γραφεία, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και δημοσιογράφους από μεγάλα κλαδικά έντυπα και ηλεκτρονικά media. Μέσα από οργανωμένα ραντεβού με επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού και θεματικές διαδρομές στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας, οι φιλοξενούμενοι έρχονται σε επαφή με το νέο πρόσωπο της πόλης και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

Οι επαγγελματίες, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ραντεβού, μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, με προνομιακή τιμή, ενώ η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, TRADE RUN 2017, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!