Δ.Αθηναίων: Πώς αντέδρασαν Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος, Γερουλάνος, Σοφιανός όταν πήρε το λόγο ο Κασιδιάρης

Σε απόλυτη απομόνωση βρέθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης. O εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος όταν πήρε το λόγο δεν υπήρχε σχεδόν κανείς στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου για να τον ακούσει.

Τόσο ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης όσο και όλοι οι άλλοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου αρνήθηκαν να τον ακούσουν και επιδεικτικά βγήκαν εκτός της αίθουσας όταν πήρε το λόγο. Μαζί με τον Κ. Μπακογιάννη, αποχώρησαν και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Σοφιανός, και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ το ίδιο επιδεικτικά επέστρεψαν μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.

Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά των Δημοτικών φορέων.

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του μεγαλύτερου δήμου της χώρας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!