Δ. Αθηναίων: Από τον Κεραμεικό αρχίζει η εκστρατεία Δήμου και πολιτών για την αφαίρεση γκράφιτι (φυλλάδιο)

Εκστρατεία για την αφαίρεση των γκράφιτι διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων ξεκινώντας από τον περίβολο του νεκροταφείου της Αρχαίας Αθήνας στον Κεραμεικό.

«Σήμερα ξεκινάμε, από ένα εμβληματικό σημείο, το Αρχαίο Νεκροταφείο, την εκστρατεία αποκατάστασης της εικόνας της πόλης με την αφαίρεση γκράφιτι. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, προκειμένου να καθαρίσουμε από τη μουτζούρα την πόλη. Είναι μια εικόνα που αδικεί την Αθήνα. Ξεκινάμε με τη διανομή ενός ενημερωτικού φυλλαδίου για το πώς καθαρίζουμε και συντηρούμε ξεχωριστά την κάθε επιφάνεια. Αυτό γίνεται με ομάδες πολιτών. Ξεκινάμε από την οδό Πειραιώς και θα ακολουθήσει η οδός Πανεπιστημίου και μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης. Είναι ένας μεγάλος πολύχρονος αγώνας στον οποίο θέλουμε κοντά μας τους κατοίκους  και τις ενεργές ομάδες πολιτών. Θέλουμε περιφρούρηση του δημόσιου χώρου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΚΡΑΦΙΤΙ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΚΡΑΦΙΤΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!