Δ. Ασπροπύργου: Συγχαρητήρια για χρυσό Μετάλιο Ελευθέρας Πάλης στο Πιλίδη Γιώργο

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, στο άγγελμα της κατάκτησης του Χρυσού Πανευρωπαϊκού Μεταλλίου, στην ελευθέρα πάλη, (στα 58 κιλά), από τον Ασπροπυργιώτη αθλητή, Γιώργο Πιλίδη, απέστειλε, στον ίδιο και τους οικείους του, το ακόλουθο μήνυμα:

«Γιώργο Πιλίδη, εξ ονόματος όλων των Ασπροπύργιων, σου απευθύνω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, για το κατόρθωμά σου, να ανεβείς στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε 5ο συνεχή διεθνή αγώνα, τα τελευταία 3 χρόνια, αυτή τη φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, Παίδων, στο Σεράγεβο. Το δώρο σου στον Ασπρόπυργο, ανήμερα του εορτασμού της πολιούχου, Αγίας Παρασκευής, η ύψιστη τιμή στα εθνικά χρώματα, σε καθιστούν παράδειγμα για όλους τους Νέους της πόλης μας και της Ελλάδας! Για μας, που ξέρουμε ότι, πορεύεσαι με οδηγούς την πίστη στο Χριστό και την κληρονομιά του Ελληνισμού, οι νίκες σου είναι προτροπή αγώνα, για το μέλλον που χρωστάμε στην Πατρίδα και στο Λαό της.

Σε παρακαλούμε, να μεταβιβάσεις τη χαρά και τη συγκίνηση, τα θερμά μας συγχαρητήρια, στους Γονείς σου, στον άξιο Προπονητή σου, τον Ολυμπιονίκη-Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, κ. Αμιράν Καρντάνοβ, και στους Δασκάλους σου, στο Σχολείο και στο Κατηχητικό της Ενορίας σου, για τα ψυχικά εφόδια, με τα οποία σε όπλισαν, ώστε να αγωνίζεσαι και να νικάς, σ΄ όλες τις μάχες της ζωής σου.»

Το βίντεο της νίκης του Γιώργου Πιλίδη είναι αναρτημένο στο youtube, με την ένδειξη:
GOLD FS-58 kg : G.PILIDIS (GRE) df. A. OORZHAK (RUS) by VPO1.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΛΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!