Δ. Ασπροπύργου: Παραλαβή Εντύπων Κατανομής Βοσκότοπων

Ο Δήμος Ασπροπύργου ανακοινώνει ότι, παρελήφθησαν οι κυρωμένες καταστάσεις Κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι, για το έτος 2016.

Το αρμόδιο Τμήμα, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, θα προβεί στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών, τα οποία επέχουν θέση συμφωνικού μίσθωσης.
Καλούνται οι Κτηνοτρόφοι του Ασπρόπυργου, στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες, εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου, να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπάλληλο, κ. Ισιδώρα Αθανασίου, προκειμένου να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι Κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στο λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής (Alpha Bank με αριθμό IBAN GR60 0140 8020 8020 0200 1001 238).

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση με απόφαση της Επιτροπής της Κατανομής των βοσκήσιμων γαιών για το 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο, κ. Ισιδώρα Αθανασίου στα τηλέφωνα 210-5582104, 210-5582105.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!