Δ. Άργους – Μυκηνών: Ομαλοποιείται η κατάσταση – Λειτούργησε άριστα ο μηχανισμός

«Ομαλοποιείται καθώς φαίνεται η κατάσταση μετά την έντονη χιονόπτωση καθώς  τα συνεργεία του Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκονταν σε επιφυλακή καθ΄όλη την διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δ. Άργους – Μυκηνών και προσθέτει:

«Η διάνοιξη των δρόμων στα ορεινά χωριά του Δήμου μας έχει ολοκληρωθεί ενώ στα σημεία που κρίθηκαν επικίνδυνα λόγω ολισθηρότητας τα συνεργεία έριξαν αλάτι».

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν για την διάνοιξη των δρόμων στις χιονισμένες περιοχές: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους εργαζόμενους του Δήμου μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία και να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω την τροχαία για την πολύτιμη βοήθεια της και για την άριστη συνεργασία».

Η ανακοίνωση καταλήγει στο εξής: «Επισημαίνουμε πως τα σχολεία παρέμειναν κλειστά με απόφαση Δημάρχου ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα. Για άλλη μια φορά ο μηχανισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών λειτούργησε άριστα υπο την καθοδήγηση του Δημάρχου ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά πως το «διοικείν εστί προβλέπειν»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΙΟΝΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!