Δ. Αμαρουσίου: Ορκίστηκαν 13 ακόμη εργαζόμενοι στην Καθαριότητα

Με δεκατρείς (13) ακόμη μόνιμους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, εκ των οποίων οι δώδεκα εργαζόμενοι είναι από την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και ένας από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008.

Την ορκωμοσία  των νέων εργαζομένων με θρησκευτικό όρκο τέλεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Στέφανου Τσιπουράκη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και μελών των οικογενειών των εργαζομένων.

Καλωσορίζοντας στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου τους νέους εργαζόμενους, ο κ. Θ Αμπατζόγλου μαζί με τις ευχές του για υγεία και πρόοδο, υπογράμμισε την ευθύνη όλων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας εμβληματικός Δήμος, όπου εδρεύουν επιχειρήσεις και οργανισμοί εκ των μεγαλύτερων στη χώρα μας. Επομένως- πρόσθεσε- δημιουργείται διαρκώς ένα περιβάλλον απαιτητικό, ιδιαίτερα στους κρίσιμους τομείς της καθαριότητας και του περιβάλλοντος, όπου θα πρέπει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά επ’ ωφέλεια των συμπολιτών μας.

Δεν παρέλειψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου να σημειώσει για μία ακόμη φορά πως η καθαριότητα της πόλης μας αποτελεί και ευθύνη και όλων όσοι ζουν και εργάζονται σε αυτή καθώς η ευταξία, η ευπρέπεια και ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να διέπει την καθημερινότητά μας.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο τομέας καθαριότητας ενισχύθηκε με 91 μόνιμους εργαζόμενους από την προκήρυξη 3Κ /2018 του ΑΣΕΠ.      ​

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ, 13 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!