Δ. Αλεξανδρούπολης: Βεβαιώθηκαν τα τέλη νεκροταφείων της ΔΕ Φερών - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Δ. Αλεξανδρούπολης: Βεβαιώθηκαν τα τέλη νεκροταφείων της ΔΕ Φερών

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι βεβαιώθηκαν τα Τέλη  Νεκροταφείων  της Δημοτικής Ενότητας Φερών , για το έτος 2021 .

Σύμφωνα με την 323/16-04-2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάθε οικογένεια,  που κατοικεί μόνιμα στη Δημοτική Ενότητα Φερών , υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των τεσσάρων ευρώ (4,00€)  ανά υδρομετρητή,  εκτός από τους υδρομετρητές που αναφέρονται στα καταστήματα, κτίρια γενικής χρήσης και σε ενοικιαστές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι σε κανέναν από τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φερών.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την εξόφληση της παραπάνω οφειλής από 11/10/2021  έως 30/04/2021, μετά από την ημερομηνία αυτή θα επιβαρύνεστε μηνιαίως με τις νόμιμες με προσαυξήσεις  . Η εξόφληση της οφειλής και ενημέρωση για τυχόν οφειλές προηγούμενων ετών ,  μπορούν  να πραγματοποιηθούν  στο Ταμείο του Δημοτικού Καταστήματος Φερών ή στο Κεντρικό Ταμείο του Δήμου στην Αλεξανδρούπολη

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!