Χανιά: Προβληματισμός για τον τρόπο λειτουργίας της Fraport

Συνάντηση όλων των τοπικών φορέων με αντιπροσωπεία της Fraport Greece αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στα Χανιά με σκοπό να τεθούν προς τη διοίκηση της εταιρείας τα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» και να ζητηθεί η εξεύρεση λύσεων που θα ικανοποιούν την τοπική κοινωνία.

Αυτό έγινε γνωστό, αμέσως μετά την κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Βουλγαράκη και των δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου συμμετείχαν ακόμη ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Αντώνης Περράκης και ο αντιδήμαρχος Κισσάμου Μανώλης Δερουκάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο καλύτερος δυνατός συντονισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τη φετινή τουριστική περίοδο προκειμένου να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν ως επί το πλείστον ζητήματα καθημερινότητας και υποδομές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τρόπο λειτουργίας του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Το θέμα επικαιροποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος με άρθρο παρέμβασή του, μετέφερε όλα τα αρνητικά για το νομό Χανίων πρόσημα που έχουν μέχρι σήμερα αποτυπωθεί, από την διαχείριση του αεροδρομίου από τη Fraport.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή ο κ. Μαλανδράκης. Ακούστε τη συνεντεύξη:

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, FRAPORT, ΧΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!