ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Εφετείο Αθηνών: Τελεσίδικη απόφαση μονιμοποίησης 35 συμβασιούχων του Δ.Αθηναίων (έγγραφο)

Την υπ’ αριθμόν 552/2018 απορριπτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών στην έφεση που άσκησε ο δήμος Αθηναίων επί πρωτόδικης απόφασης (2670/13 -Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών) με την οποία μετατρέπονταν σε αορίστου χρόνου 35 συμβασιούχοι (διοικητικοί υπάλληλοι), δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για 35 εργαζόμενους που προσλήφθηκαν το 2007 και 2008 με προγράμματα stage μεσω ΟΑΕΔ υπογράφοντας συμβάσεις 18 μηνών οι οποίες πήραν παράταση για ένα έτος.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι όταν απολύθηκαν προσέφυγαν δικαστικά διεκδικώντας να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνο και δικαιώθηκαν με την 2670/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Στη συνέχεια η σημερινή δημοτική Αρχή προσέφυγε στο Εφετείο προκειμένου να ακυρωθεί η πρωτόδικη απόφαση, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του δήμου και μετέτρεψε τελεσίδικα τις συμβάσεις των εργαζομένων σε αορίστου χρόνου.

Διαβάστε το σκεπτικό της ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, 35 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!