ΡΟΗ
προηγ επομ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΔΕΑΠ Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου και το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Χερσονήσου «Στέφανος Ξανθουδίδης» διοργανώνουν αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα 2019-2020 του ΔΕΑΠ «Ξενάγηση στο Κρητικό Παρελθόν», την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 19.00΄ στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας.

Η κ. Αθηνά Ν.Κυριακάκη – Σφακάκη, Επαγγελματίας Ξεναγός, Συνταξιούχος Τραπεζικός, Συγγραφέας που παρείχε εθελοντικά και δωρεάν το εν λόγω μαθησιακό έργο, θα πραγματοποιήσει εθελοντικά ξενάγηση στο χώρο και στο καθολικό της Μονής. Στη συνέχεια, στον περίβολο θα παρουσιάσει το θέμα: «Κρήτη, Ενετοκρατία 1210-1669. Κοινωνία, παιδεία, τέχνες.»

Θα τηρηθούν κανόνες υγιεινής και απόστασης, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες διαφύλαξης της δημόσιας υγείας εξαιτίας του covid 19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, καλέστε στο τηλέφωνο: 6972-921895 (κ. Ελένη Μαραγκάκη).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΥΑΠ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!