Απίστευτη γκάφα δημάρχου στα Τρίκαλα - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Απίστευτη γκάφα δημάρχου στα Τρίκαλα

Ο  Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας το Σάββατο 23 /5 το πρωί μετέβη στην Μεσοχώρα, όπου εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Μεσοχώρας κ. Αθανάσιος Σακκάς και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Σακελλάρης.

Κατόπιν ο κ. Μαράβας με τους παράγοντες του Χωριού  επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές του Χωριού όπως το παλαιό δημοτικό Σχολείο, τον χώρο στο Νότιο άκρο του οικισμού όπου διαρρέει ο Αχελώος ποταμός , στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις  όπου βρίσκονται το γήπεδο ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, καθώς και την περιοχή «ΣΤΑΥΡΟΣ» που προβλέπεται να γίνει ό νέος οικισμός από την ΔΕΗ.

Μετά την ενημέρωση που του έγινε υποβλήθηκαν και οι σχετικές προτάσεις για την βελτίωση  και αξιοποίηση των παραπάνω περιοχών , για την Τουριστική, Πολιτιστική και Αθλητική Ανάπτυξη  δημιουργώντας διάφορες δραστηριότητες με επίκεντρο την Μεσοχώρα.

Ο   Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας υποσχέθηκε ότι θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την άμεση δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών και παρεμβάσεων για την υλοποίηση των παραπάνω  έργων στην Μεσοχώρα με την συνεργασία των του Προέδρου κ. Σακκά και του δημοτικού Συμβούλου κ. Σακελλάρη.

Όλα μέχρι εδώ είναι μια χαρά, όμως ο Δήμαρχος υπέπεσε σε χοντρό σφάλμα καθώς πραγματοποίησε σύσκεψη στο καφενείο, σαν να μη τρέχει τίποτα, δηλαδή άνοιξε το καφενείο του χωριού, παρά την απαγόρευση λόγω του κορωνοϊού και μίλησε με συνεργάτες του και χωριανούς.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!