Απίστευτο: Στην Τρίπολη σου στήνουν… παγίδες για να μην παρκάρεις (φωτο)

Επικίνδυνη αποστολή τείνει να γίνει το παρκάρισμα στην Τρίπολη, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε πεδία μαχών, από τα οποία δυστυχώς δεν βγαίνει κανείς αλώβητος.

Δεν κάνουμε λόγο φυσικά για τις ανύπαρκτες θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της Τρίπολης, ούτε για τους κατεστραμμένους από τα χρόνια και τη βροχή δρόμους, αλλά για την παγίδα που έστησε ένας ιδιοκτήτης γκαράζ προκειμένου να μην σταθμεύουν οχήματα και του κλείνουν το πάρκινγκ.

Μάλλον ο ιδιοκτήτης του γκαράζ έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με σταθμευμένα οχήματα μπροστά στην είσοδο του γκαράζ του και έτσι αποφάσισε να ετοιμάσει μία παγίδα για τον ανυποψίαστο οδηγό ο οποίος θα θελήσει να σταθμεύσει παράνομα το όχημά του έτσι συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του «γκαράζ» το οποίο έχει βεβαία πινακίδες «απαγορεύεται η στάθμευση», αλλά δεν γνωρίζουμε αν έχει πάρει την ειδική άδεια ή αν απλώς κόλλησε τα αυτοκόλλητα, έχει τοποθετήσει έμπροσθέν του ένα αυτοσχέδιο εμπόδιο, μια κατασκευή από ξύλο, στο οποίο έχει δέσει μια πετονιά.

Η πετονιά, όπως είναι γνωστό, είναι τόσο λεπτή που γίνεται δύσκολα αντιληπτή. Αυτή η πετονιά συνδέεται με μια ξύλινη σανίδα η οποία προεξέχει από το μπαλκόνι. Τώρα, πάνω στη σανίδα, υπάρχει ένα δοχείο το οποίο εμπεριέχει πιθανότατα χρώμα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, ο ιδιοκτήτης του γκαράζ έχει καταστρώσει αυτό το σχέδιο, έτσι όταν κάποιος οδηγός αυτοκινήτου πάει να μετακινήσει το εμπόδιο για να σταθμεύσει το όχημά του, να «φάει» στο κεφάλι τον κουβά με το χρώμα.

Ο εφευρέτης αυτού του εγχειρήματος δείχνει να έχει χιούμορ, αλλά δυστυχώς η «παγίδα» αυτή μπορεί να τραυματίσει κάποιον περαστικό ή οποιονδήποτε προσπαθήσει να μετακινήσει το ξύλινο αυτοσχέδιο εμπόδιο.

 

tripoli_parking2

tripoli_parking3

 

Πηγή: arcadiaportalgr.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΤΡΙΠΟΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!