Απίστευτο περιστατικό στο Χολαργό: Πολίτης χαστούκισε υπάλληλο του δήμου – Σιγή ιχθύος από το δήμαρχο

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού-Παπάγου, το οποίο επιχειρήθηκε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τη δημοτική Αρχή και το δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι πριν από 15 ημέρες δημότης επιτέθηκε και χαστούκισε υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου γιατί δεν μπορούσε να πάρει ένα έγγραφο που είχε ζητήσει από το δήμο.

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν είχε καμία σχέση με το αίτημα της συγκεκριμένης δημότισσας η οποία ξαφνικά «μπούκαρε» σε αίθουσα όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη των εργαζομένων στις Τεχνικές Υπηρεσίες και αφού αρχικά χτύπησε το χέρι στο τραπέζι στη συνέχεια χαστούκισε την υπάλληλο.

Το περιστατικό καταδίκασε η Δημοτική Παράταξη Συνεργασία για τις 8Προτάσεις με επικεφαλής τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο όχι όμως και η δημοτική Αρχή που επιχείρησε να το κρατήσει κρυφό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!