Αντιδρά ο Δήμος Ασπροπύργου στην μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού

  • Απο stergios
  • 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:30
  • Comments Off

Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, για το ενδεχόμενο μεταφοράς των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή και για το ζήτημα των απορριμμάτων.

«Έχει γίνει η πίσω αυλή της Αττικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παράπονα και την απογοήτευση του Δήμου Ασπροπύργου λόγω των προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή και της αντιμετώπισης που λαμβάνει.

Σύσσωμος ο Δήμος Ασπροπύργου είναι αντίθετος με τη μεταφορά των φυλακών στην περιοχή, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή και με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να δεχτούν τις φυλακές στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα, θα προτείνουν συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητηθεί περαιτέρω το θέμα.

Στο μεταξύ, μίλησε για το ζήτημα των απορριμμάτων και τα προβλήματα που δημιουργούνται γύρω από τη χωματερή με τη δημιουργία γκέτο και ομάδων που προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές, επιδεινώνοντας την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της περιοχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]