Αντιδήμαρχος υμνεί Σκρέκα: “Αναντικατάστατος… μέχρι και αυτοδυναμία αν παρέμενε γραμματέας”
Το εγκώμιο έπλεξε στον παραιτηθέντα γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της του κυβερνώντος κόμματος ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Τρικκαίων, αλλά και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Γιώργος Καταβούτας.
Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Ζυγός” δήλωσε πως η θητεία του Κώστας Σκρέκα ως γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας ήταν κρίσιμη και σημαντική.
Ο κ. Καταβούτας έκανε λόγο επίσης για ένα «αναντικατάστατο» κυβερνητικό και κομματικό στέλεχος, σημειώνοντας μάλιστα πως αν ο κ. Σκρέκας παρέμενε στη θέση του, η ΝΔ θα είχε τη δυναμική να «χτυπήσει» ακόμα και την αυτοδυναμία.
Τόνισε δε, πως ο Δήμος Τρικκαίων είχε ενταχθεί σε πληθώρα έργων με τη στήριξη του κ. Σκρέκα, που ήταν πάντα παρών με παρεμβάσεις και έργα τόσο εντός της πόλης όσο και στα χωριά.
Προτεινόμενα άρθρα
29.04.2026 | 16:30
29.04.2026 | 15:52






