ΑΝΤΑΡΣΙΑ: Σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου Αθήνας για απόσυρση του άρθρου 179

Να συγκληθεί έκτακτα το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για την απόσυρση του άρθρου 179 που ανοίγει το δρόμο στις ιδιωτικοποιήσεις, ζητά με επιστολή της, προς τον πρόεδρο του Δ.Σ, η δημοτική παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ Στις Γειτονιές της Αθήνας», σημειώνοντας:

Ζητάμε τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την την απόσυρση του άρθρου 179 του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου».

Η δυνατότητα σύναψης Δημόσιας Σύμβασης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 για την Εκτέλεση συγκεκριμένων υπηρεσιών συλλογής, μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτιρίων ανοίγει το δρόμο για τη διάλυση του δημόσιου χαραχτήρα των υπηρεσιών και μαζικών απολύσεων.

Μπορεί ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης να είχε ταχθεί υπερ των συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα όμως το δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που χρειάζεται να πα΄ρει θέση ε΄δω και τώρα. Αντι λοιπόν ο Δήμαρχος να εκδίδει δελτία τύπου χζητώντας να κρατήσουν οι κάτοικοι τα σκουπίδια στα σπίτια τους τις μέρες της απεργίας ας έλθει σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να τοποπθετηθεί.

Στηρίζουμε την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καλούμε σε κλιμάκωση μέχρι την ανατροπή των αντεργατικών ρυθμίσεων που θα φορτώσουν νέα χαράτσια για να ξεπληρωθούν τα συμβόλαια με τους εργαολάβους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΡΘΡΟ 179


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!