Ακόμη μία νέα υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του δημάρχου Πεντέλης

Η κα Ναταλία Καραδήμου έθεσε την 17η Απριλίου 2019 την υποψηφιότητά της για το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης στη διάθεση του επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.

Η κα Καραδήμου δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζω τον κο Στεργίου αρκετά χρόνια και έχω παρακολουθήσει αυτοπροσώπως τους αγώνες και τα έργα του από το 2000. Το κίνητρο για αυτή τη συμμετοχή μου γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Συμμαχίας» είναι η ειλικρίνεια, η σταθερότητα και οι ανθρώπινες αξίες τις οποίες υπερασπίζομαι. Είναι τιμή μου να σταθώ και εγώ μαζί του σ΄αυτόν το αγώνα της «Δημοτικής Συμμαχίας».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό της και της ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα προσφοράς για το καλό του τόπου και των ανθρώπων της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και του Δήμου ευρύτερα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!