Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς ΕΕ: Να απομονώσουμε όσους διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα

Σαφή μηνύματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατόπιν της ολοκλήρωσης της στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κάνοντας ειδική μνεία στο προσφυγικό πρόβλημα, κάλεσε τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. να διαχειριστούν τις μεταναστευτικές ροές με βάση τις αρχές της Ευρώπης και να απομονώσουν ακόμη και με την επιβολή κυρώσεων, όσους διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα.

«Η Ελλάδα συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες, όπως ταιριάζει στον άνθρωπο, δηλαδή με όρους ανθρωπισμού» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, προσθέτοντας ότι «απαιτούμε την ίδια συμπεριφορά και από τους εταίρους μας στην Ε.Ε.».

«Όλοι οι Έλληνες που έχουμε δημοκρατικά ιδεώδη, οφείλουμε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις, να υψώσουμε ένα ενιαίο τείχος συνευθύνης» συμπλήρωσε, εξαίροντας το απαράμιλλο παράδειγμα των αγωνιστών του 1821.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝΥΜΑ, 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!