ΑΔΕΔΥ κατά Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδoς: Προσπαθεί να επιβληθεί με παράνομες αποφάσεις

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αναφέρει πως λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ και τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων Σπάτων – Αρτέμιδoς, καταγγέλλει κατηγορηματικά και με απερίφραστο τρόπο τις ενέργειες του Δημάρχου, κ. Μάρκου Δημήτρη, που με αυθαιρεσία προσπαθεί να επιβληθεί στους εργαζόμενους με προδήλως παράνομες αποφάσεις, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η ΑΔΕΔΥ αναφέρει πως η ενέργειά του δημάρχου να εκδώσει απόφαση, με την οποία ορίζει αυθαίρετα προσωπικό ασφαλείας κατά την διάρκεια Απεργιακών Κινητοποιήσεων και χωρίς την προβλεπόμενη από την νομοθεσία διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων που προβλέπονται σαφέστατα από το άρθρο 21 του Ν.1264 είναι προδήλως παράνομη και κατακριτέα.

Έτσι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος να ανακαλέσει την προφανώς παράνομη απόφασή του, με αριθμό 50/2019 και να διαβουλευθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Η ανακοίνωση καταλήγει χαρακτηριστικά με τα εξής: «Σε κάθε άλλη περίπτωση δηλώνουμε ότι ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος θα βρει απέναντί του το σύνολο των Εργαζομένων του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ και τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων Σπάτων – Αρτέμιδoς, καταγγέλλει κατηγορηματικά και με απερίφραστο τρόπο τις ενέργειες του Δημάρχου, κ. Μάρκου Δημήτρη, που με αυθαιρεσία προσπαθεί να επιβληθεί στους εργαζόμενους με προδήλως παράνομες αποφάσεις.

Η ενέργειά του να εκδώσει απόφαση, με την οποία ορίζει αυθαίρετα προσωπικό ασφαλείας κατά την διάρκεια Απεργιακών Κινητοποιήσεων και χωρίς την προβλεπόμενη από την νομοθεσία διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων που προβλέπονται σαφέστατα από το άρθρο 21 του Ν.1264 είναι προδήλως παράνομη και κατακριτέα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος να ανακαλέσει την προφανώς παράνομη απόφασή του, με αριθμό 50/2019 και να διαβουλευθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση δηλώνουμε ότι ο Δήμαρχος Σπάτων –  Αρτέμιδος θα βρει απέναντί του το σύνολο των Εργαζομένων του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!