Δήμος Ιάσμου: Χωρίς ρεύμα η δομή σίτισης - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Μάρτιος
Back

Δήμος Ιάσμου: Χωρίς ρεύμα η δομή σίτισης

Συνεχίζει να προκαλεί ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Ιάσμου, Όραμα Αναγέννησης, ο δήμαρχος προχώρησε στην ενοικίαση κτηρίου, στην αγορά εξοπλισμού και στην πρόσληψη ανθρώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος, σπαταλώντας ουσιαστικά έτσι χρήματα από την στιγμή που οι περισσότεροι δήμοι έχουν  αναθέσει  τη σίτιση σε catering εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη σίτιση στους δικαιούχους τους.

Ενώ, συνεχίζοντας  ο κ. Αμούτζας αναφέρεται  στην προχθεσινή του ανακοίνωση, με αφορμή την «επιθεώρηση» Οντέρ Μουμίν στη Δομή Σίτισης του Δήμου Ιάσμου, κατά την οποία έκανε λόγο για «κατασπατάληση» των χρημάτων της Περιφέρειας, ενώ μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι «προχθές, μου κατήγγειλαν ότι ο πάροχος έκοψε το ρεύμα από την δομή σίτισης, στα ψυγεία που έχουν τρόφιμα». Εδώ, να σημειώσουμε ότι τα ψυγεία είναι γεμάτα με τρόφιμα με ότι συνεπάγεται.

Στο καθημερινό μενού  δεν περιλαμβάνει ούτε ψωμί, ούτε φρούτο αλλά ούτε και σαλάτα!! Οι δε συνθήκες διανομής δεν ακολουθούν κανένα πρωτόκολλο υγιεινής καθώς η διανομή στους δικαιούχους γίνεται με αυτοκίνητο του δήμου και τα γεύματα μεταφέρονται σε σακούλες με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγιεινή.  Η Δομή σίτισης χωρίς ρεύμα, ο Ιάσμος ακόμα στολισμένος για τα Χριστούγεννα, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης περί ακύρωσης των απολύσεων

Στον δήμο Ιάσμου έχουν πάει  τα απορριπτικά από την Αποκεντρωμένη για τις απολύσεις και ο δήμαρχος  έχει τους ανθρώπους – με περισσό θράσος – έξω, στο προαύλιο του Δήμου και δεν τους βάζει στα γραφεία; (τεχνική υπηρεσία, οικονομική υπηρεσία και όλες τις υπηρεσίες που έστειλε στα μετόπισθεν, παράνομα).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!