6ο EU Jobs and Mobility Roadshow: Μια εκδήλωση που πρέπει να συμμετέχεις - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
25
Νοέμβριος
Back

6ο EU Jobs and Mobility Roadshow: Μια εκδήλωση που πρέπει να συμμετέχεις

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση γνώσης και πληροφόρησης που απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, νέους απόφοιτους, μακροχρόνια άνεργους αλλά και σε ευρύ κοινό, το 6ο EU Jobs and Mobility Roadshow, διοργανώνει το Ελληνικό Δίκτυο των EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα έναρξης 11.00 μέσω της σελίδας του Roadshow στο Facebook.

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε δειλά το 2016 και ταξίδεψε στην Βόρεια Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Θεσσαλονίκη. Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες
διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης
και παροχής πληροφόρησης. Το περιεχόμενο διευρύνεται, μεταφέρεται σε ψηφιακό περιβάλλον και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα.
Νιόβη Ρίγκου και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα σε ψηφιακό περιβάλλον θα αφορούν:

• την Πρακτική Άσκηση και Εργασία στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
• από τη Νεανική Ανεργία στη Νεανική Επιχειρηματικότητα: Ψηφιακή Μετάβαση,
Πράσινη Μετάβαση και Καινοτομία
• τον Εθελοντισμό και την Κινητικότητα στην ΕΕ

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες, όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook και στο YouTube με τίτλο: EU Jobs & Mobility Roadshow.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα αναλυτικά:

Για περισσότερες πληροφορίες
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4143 313
Email [email protected]

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!