Ξεκινά η καταβολή των 534 ευρώ για το Δεκέμβρη

Σταϊκούρας: Παράταση δύο ημερών στην Επιστρεπτέα 6

Η καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους χιλιάδες εργαζόμενους που τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Δεκέμβριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα το διήμερο Δευτέρα 11 Ιανουάριου και Τρίτη 12 Ιανουάριου, όπως είχε εξαγγελθεί.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα. Σε κάθε περίπτωση, η πληρωμή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 12 Ιανουάριου, για όλους όσοι ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των δηλώσεων αναστολών. Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις των αναστολών από εργοδότες και εργαζόμενους υποβάλλονταν, έπειτα από μια 5νθήμερη παράταση, έως την περασμένη Τρίτη 5 Ιανουάριου, μία ημέρα μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Σε αντίθεση με τον Νοέμβριο, η διαδικασία των δηλώσεων που ακολουθήθηκε αυτή τη φορά ήταν κοινή για εργαζόμενους κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων. Το ίδιο κοινή αναμένεται να είναι και η πληρωμή. Εφόσον η διαδικασία των καταβολών εκκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιανουάριου, τα ποσά θα είναι διαθέσιμα στους εργαζόμενους σταδιακά έως το πρωί της 12ης Ιανουάριου.

πηγή: reporter.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]