Το μεγάλο deal στον Alpha: Τι ετοιμάζουν Σαββίδης – Κοντομηνάς - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

Το μεγάλο deal στον Alpha: Τι ετοιμάζουν Σαββίδης – Κοντομηνάς

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έχασε την δυνατότητα να διεκδικήσει τη δυνατότητα να στήσει τη δική του επιχείρηση, το δικό του κανάλι, ωστόσο, δεν μένει εκεί. Συνεχίζει να σκέφτεται την επόμενη μέρα και το πως θα μπορέσει να δημιουργήσει συμμαχία για να μπει μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό. Και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Κοντομηνά για να συνεργαστούν στον Alpha.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Τρίτη το βράδυ οι φήμες λένε ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν και στα καλύτερά του, αφού η απόρριψη της τηλεοπτικής του πρότασης από τους ορκωτούς λογιστές, φέρεται να τον έκανε έξω φρενών. Ο ίδιος ήταν πεπεισμένος ότι θα περάσει στην επόμενη φάση και η χτεσινή ήττα, «τσαλάκωσε» το επιχειρηματικό πρεστίζ του και την επιθυμία του να είναι ένας εκ των ισχυρών παιχτών στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που αναμένεται να διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με τον ενδελεχή έλεγχο η εταιρία συμφερόντων του με την επωνυμία «Dimera Media Investments LTD» δεν είχε ελεγμένες από αναγνωρισμένο ορκωτό ελεγκτή-λογιστή τις οικονομικές της καταστάσεις για το έτος 2015. Ο κ. Σαββίδης χρειάστηκε σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν περίπου μισή ώρα για να συνέλθει από το σοκ και να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη κίνησή του, αυτή που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έρθει ακόμη πιο κοντά στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος δεν θα πει όχι σε έναν ισχυρό σύμμαχο, που θα θελήσει να μπει στον Alpha, καθώς υπάρχουν από καλές έως φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο επιχειρηματιών.

Ο κ. Κοντομηνάς δεν θα πει εύκολα όχι στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης) να μπει στον Alpha, ώστε παρά την χτεσινή απόρριψη της πρότασής του για να στήσει το δικό του κανάλι, να έχει τελικά ποσοστό ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Τις επόμενες ημέρες θεωρείται σχεδόν βέβαιο από τους γνώστες της υπόθεσης, ότι θα υπάρξει συνάντηση των δύο ανδρών με πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη. Αν δεν γίνει τώρα θα λάβει χώρα πιθανότατα λίγα 24ωρα πριν από τον διαγωνισμό, εκεί όπου ο πήχης για μία από τις τέσσερις άδειες, αναμένεται να ανέβει ψηλά, τόσο ώστε οι συμμαχίες ανάμεσα σε κάποιους παίχτες να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.
Εσπευσμένα ο Λαζόπουλος στην Αθήνα

Διέκοψε τις διακοπές του στο εξοχικό του στην Πάρο και επέστρεψε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα ο Λάκης Λαζόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό οικογενειακό ή προσωπικό θέμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έκτακτη σύσκεψη κορυφής στον Alpha που είχε δύο ζητήματα στην ατζέντα: Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και το κλείσιμο των τελευταίων εκκρεμοτήτων του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Ως γνωστόν εδώ και πολλά χρόνια ο Λαζόπουλος έχει θέση άτυπου συμβούλου στο κανάλι και ειδικά για το πρόγραμμα η γνώμη του έχει πάντα ξεχωριστή βαρύτητα. Στο κομμάτι στο οποίο φέτος εμπλέκεται περισσότερο είναι αυτό της μυθοπλασίας δηλαδή των ελληνικών σειρών. Το κανάλι κάνει φέτος νέο άνοιγμα στο συγκεκριμένο κομμάτι και ο Λάκης κλήθηκε να πει την γνώμη του για τις νέες σειρές, ελληνικές αλλά και ελληνοκυπριακές αλλά κυρίως για τις ώρες και τις ημέρες προβολής τους για να σταθούν επάξια στον ανταγωνισμό.

Πηγή: iciao.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!