Τρίτη
23
Μάι
Back
ΟΠΕΚΑ -Επίδομα ανασφάλιστων: Ποιοι δικαιούνται 360 ευρώ το μήνα (διαδικασία)

Συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν την Τρίτη οι πληρωμές

Ξεκινούν από την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές των συντάξεων του Οκτωβρίου για όλα τα ταμεία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία καταβάλλονται ταυτόχρονα στους συνταξιούχους τόσο οι κύριες όσο και οι επικουρικές συντάξεις. Βάσει προγραμματισμού ο ΕΦΚΑ θα αρχίσει τις πληρωμές στις 27/9 ενώ μέχρι και τις 29/9 θα έχουν πληρωθεί οι συνταξιούχοι ενώ την επόμενη, 30 Σεπτεμβρίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου με την πληρωμή των συνταξιούχων από:

ΟΑΕΕ

ΟΓΑ

ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

ΝΑΤ και ΚΕΑΝ

υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)

Ενοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Πυροσβεστικό Σώμα (προσωρινές συντάξεις)

ΕΤΑΠ – ΜΜΕ

ΕΤΑΤ

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 27/09, με την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 28/09. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29/09, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης.
ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!