ΣΕΒ: Παρουσιάζει την πρώτη έκθεση για το επιχειρηματικό περιβάλλον

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στους αρμόδιους υπουργούς Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωστή Χατζηδάκη θα παρουσιάσει σήμερα 24 Φεβρουαρίου την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Στην έκθεση καταγράφονται τα κυριότερα ρυθμιστικά και διοικητικά εμπόδια που καθηλώνουν την επιχειρηματικότητα για καθεμία από τις 13 περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες ασχολείται το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ. Παράλληλα, στην έκθεση αξιολογούνται οι πρόσφατες προσπάθειες μεταρρύθμισης, ενώ διατυπώνονται για κάθε περιοχή συγκεκριμένες κατευθύνσεις και προτάσεις.

Βασικό συμπέρασμα από την πρώτη έρευνα του Βαρομέτρου είναι η έλλειψη ικανοποίησης των επιχειρήσεων από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η Δημόσια Διοίκηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ, ΣΕΒ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!