Ποιος μπήκε στη διοικητική ομάδα του «Σκλαβενίτη»

Την ένταξη του κ. Λάμπρου Παπακοσμά,  στο διοικητικό συμβούλιο της από την 1η Μαρτίου, ημερομηνία όπου συμπληρώνονται δύο έτη από την ημέρα που η Σκλαβενίτης ανέλαβε τον έλεγχο του πρώην δικτύου της Μαρινόπουλος, ανακοίνωσε η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Λ. Παπακοσμάς, το όνομα του οποίου «έπαιζε» από πέρυσι, θα αναλάβει τον ρόλο του Εντεταλμένου Συμβούλου της Διοίκησης της ΕΥΣ για θέματα που σχετίζονται με τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εταιρείας.

«Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία πρωτοβουλία απολύτως ευθυγραμμισμένη με τον ευρύτερο επιχειρηματικό σχεδιασμό της ΕΥΣ που εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη, την ενίσχυση μεγεθών και την παροχή νέων σύγχρονων υπηρεσιών για τους καταναλωτές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ο κ. Παπακοσμάς έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Procter & Gamble Ελλάς και αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς, με βαθιά γνώση του ελληνικού λιανεμπορίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!