Παππάς: Σκάνδαλο μια πιθανή πώληση των ΕΛΠΕ από τη Ν.Δ.

  • Απο stergios
  • 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:30
  • Comments Off

Με αφορμή το σημερινό κύριο θέμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ κάνει λόγο για διαφαινόμενη πώληση των ΕΛΠΕ από τη Ν.Δ. «Κάτι τέτοιο θα ευνοήσει σκανδαλωδώς για μία ακόμη φορά τον εθνικό επενδυτή Λάτση» σημειώνει ο Νίκος Παππάς.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παππάς σημειώνει πως η καθολική αποχώρηση του Δημοσίου από μια κερδοφόρα και κρίσιμη για τη χώρα εταιρεία, η οποία κατέχει επίσης δικαιώματα έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων, προκαλεί και καλεί τη Ν.Δ. να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όπως τονίζει πρέπει να απαντηθεί εάν στο πακέτο πώλησης θα περιλαμβάνονται σε «τιμή ευκαιρίας» και τα δικαιώματα εξόρυξης υδρογονανθράκων καθώς και εάν θα επιμείνει το δημόσιο σε μια συμφωνία πώλησης από την οποία ο όμιλος Λάτση έχει αποσυρθεί.

«Η πώληση των ΕΛΠΕ δεν θα γίνει αποδεκτή. Ας γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι οι ευθύνες που θα προκύψουν προφανώς και δεν θα είναι μόνο πολιτικές» καταλήγει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΕΛΠΕ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΛΑΤΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!