Παππάς: Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα «κόκκινα δάνεια»

  • Απο stergios
  • 15 Φεβρουαρίου 2020 - 19:31
  • Comments Off

Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα “κόκκινα δάνεια” που καθυστερημένα ζήτησε η Ν.Δ. από τις τράπεζες ζητεί με δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Η ΝΔ έχει ψηφίσει ήδη το αδιαφανές σχέδιο Ηρακλής. Δρομολογεί την ψήφιση του νέου πτωχευτικού κώδικα. Προχωρά στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Δυστυχώς, ο κ. Σταϊκούρας ζήτησε εκ των υστέρων ενημέρωση από τις τράπεζες για το ύψος των »κόκκινων δανείων» και τις ως τώρα ενέργειες διαχείρισης του ζητήματος» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς, τονίζοντας ότι «προτεραιότητα πρέπει να είναι η κοινωνία και η πραγματική οικονομία».

Η αξίωση για διαφάνεια είναι αυτονόητη, συνεχίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Τα στοιχεία, τα οποία ζητήθηκαν, πρέπει να κατατεθούν στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής και πιο συγκεκριμένα σε αυτές των Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου. Η Βουλή και η κοινωνία δικαιούνται να γνωρίζουν. Η Πολιτεία οφείλει να σχεδιάζει και να προστατεύσει την κοινωνία και την οικονομία από αρνητικές εξελίξεις και ένα κύμα πλειστηριασμών».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!