ΟΠΑΠ: Ξεπάγωσε η επένδυση για τα «φρουτάκια»

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά ο ΟΠΑΠ στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου ανάπτυξης των καταστημάτων VLTs. Ήδη είναι προσβάσιμα στο καταναλωτικό κοινό τα τέσσερα πρώτα καταστήματα «Play» στο Χαλάνδρι, τον Κορυδαλλό, τις Αχαρνές και στην Ελληνορώσων.

Πρόκειται για πιστοποιημένα από την ΕΕΕΠ σημεία που έχουν συνδεθεί με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα που θα ελέγχει και τη λειτουργία τους, με βάση τον νέο κανονισμό της Επιτροπής.

Στο μεταξύ, το πράσινο φως της διαδικασίας πιστοποίησης από την ΕΕΕΠ περιμένουν άλλα 100 καταστήματα VLTs προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία τους. Τα καταστήματα αυτά είναι ήδη έτοιμα και πλήρως εξοπλισμένα από την άνοιξη του 2015.

Συνολικά 16.500 μηχανήματα VLTs θα πρέπει να εγκατασταθούν εντός των επόμενων 18 μηνών, βάσει της προθεσμίας που έχει θέσει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΟΠΑΠ, ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ, ΞΕΠΑΓΩΣΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!