Ομαδικά εξώδικα σε τράπεζες για τα προσωπικά δεδομένα των δανειοληπτών

Τη μορφή χιονοστιβάδας  θα λάβουν τα εξώδικα, αρχικώς,  προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εκχώρησαν και συνεχίζουν να εκχωρούν ,δολίως και παράτυπα,  σε τρίτους (εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών,  δικηγόρους , δικηγορικές εταιρείες , δικαστικούς επιμελητές κ.α) τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών – δανειοληπτών .
Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος γίνεται αποδέκτης τέτοιων καταγγελιών από δανειολήπτες  οι οποίοι διαμαρτύρονται γι αυτή την πρακτική των τραπεζών. Δηλαδή  τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων  που αφορούν τη διαχείριση των οφειλών τους .
Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος τους Συλλόγου Δανειοληπτών Και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάςδήλωσε τα εξής:
«Οι τράπεζες , λόγω του οικονομικού αναλφαβητισμού, και της εγκεφαλικής μόλυνσης που προκαλούν τα ΜΜΕ,  εκμεταλλεύονται τους δανειολήπτες. Συνεχίζουν να εκχωρούν τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών  σε εισπρακτικές εταιρείες που βάπτισαν «εταιρείες διαχείρισης οφειλών», με τις ευλογίες της Κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!