Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά
Την Καθαρά Δευτέρα όπως και κάθε χρόνο, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, αλλά και η Βαρβάκειος Αγορά και η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν το κοινό.
Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, η Βαρβάκειος Αγορά θα λειτουργήσει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (περίπου στις 21:00) μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα αλλά και ζαχαροπλαστεία για τον χαλβά θα παραμείνουν επίσης ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα.
Αν και η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τις επίσημες αργίες, τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά, όπως επίσης και τα σούπερ μάρκετ.
Ωστόσο ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα δύο γνωστών αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Πιο συγκεκριμένα, παρότι οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις δεν θα λειτουργούν εκείνη την ημέρα, ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ Lidl και Market In
και κάποια καταστήματα του My Market (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΜΕΓΑΡΑ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΡΑΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΥΛΙΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΥΘΕΙΟ ΠΑΤΡΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ, ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΙΤΕΑ ΠΥΡΓΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΜΒΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΚΟΡΩΠΙ ΣΠΑΤΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΛΑΥΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΛΟΥΤΣΑ ΧΙΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΩΡΩΠΟΣ).
Το ωράριο λειτουργίας για την Καθαρά Δευτέρα είναι:
- Lidl 08:00 – 14:00
- Market In 08:30 – 14:30
- My Market 08:00 – 14:00
- My Market Local 08:00 – 22:00
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΒ Βασιλόπουλος, το μοναδικό κατάστημα στην Αττική της αλυσίδας που θα είναι ανοιχτό την Δευτέρα θα είναι αυτό του αεροδρομίου στα Σπάτα με ωράριο 7:00 – 23:00.
Προτεινόμενα άρθρα
06.07.2026 | 22:46
06.07.2026 | 21:52






