Καταστήματα: Ανοιχτά σήμερα -Τι αποφάσισαν Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Lidl

Καταστήματα: Ανοιχτά σήμερα -Τι αποφάσισαν Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Lidl

Αν και έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν σήμερα αλλά και την άλλη Κυριακή 23 Μαΐου, οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ είναι κλειστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, κλειστά παραμένουν, μεταξύ άλλων, τα καταστήματα: «Σκλαβενίτης», ΑΒ Βασιλόπουλος, Mασούτης αλλά  και τα Lidll.

Ωστόσο ένα κατάστημα της αλυσίδας «Σκλαβενίτη» παραμένει ανοιχτό. 

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαΐου, έχουν την δυνατότητα λειτουργίας:

-Σούπερ μάρκετ

-Μίνι μάρκετ (σς τα περισσότερα παραμένουν ανοιχτά),

-Φούρνοι,

-Κρεοπωλεία

-Ιχθυοπωλεία

-Ζαχαροπλαστεία

-Φαρμακεία

-Βενζινάδικα

-Καθαριστήρια

-Pet shop, και

-Kαταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων.

Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7:00 μέχρι τις 22:30, με εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1:00 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν σήμερα και την επόμενη Κυριακή με διευρυμένο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ τα λιανεμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, LIDL, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]