«Γαλαξίας»: Ξεκίνησε την λειτουργία των πέντε καταστημάτων που εξαγόρασε -Πού βρίσκονται

Φοβερές προσφορές στον «Γαλαξία» -Όσοι προλάβουν μέχρι την Τρίτη

H ΠΕΝΤΕ ΑΕ – Γαλαξίας «Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ» την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου λειτούργησε το πρώτο από τα 5 καταστήματα της εταιρείας «OLLA»  που εξαγόρασε στις αρχές του μήνα.

Εντός του Νοεμβρίου επίσης προχώρησε και στη λειτουργία των υπολοίπων καταστημάτωνπου εξαγόρασε. Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη λειτουργία του την Δευτέρα 16/11 το κατάστημα, επί της οδού Αλεξ. Σταύρου 20-22 περιοχή Χαριλάου. Στις 17/11 το κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους 26 & Δορυλαίου – Κάτω Τούμπα και στις 19/11 το κατάστημα επί της οδού Ιατρού Γωγούση 59 περιοχή Σταυρούπολη. Το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει και το κατάστημα που βρίσκεται στα Ιωάννινα. 

Η «Olla» άνοιγε στην οικογένεια Πέκου, η οποία πούλησε στη Γαλαξία τα τέσσερα καταστήματα στην συμπρωτεύουσα και ένα στα Ιωάννινα μεγέθους από 750 τμ. έως 1.400 τμ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πέντε ΑΕ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης ανέφερε ότι συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι ανακαινίσεις των συγκεκριμένων καταστημάτων και τοποθέτηση των νέων τμημάτων όπως bake off, βιολογικά φρούτα & λαχανικά, έτοιμα γεύματα, ψημένα κοτόπουλα, φρέσκιες σαλάτες και φρέσκα τυπ/να ψάρια σε όλα καταστήματα της εταιρείας.

Η Γαλαξίας, η οποία αριθμεί περισσότερα από 160 σημεία πώλησης και απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους εμφανίζεται αποφασισμένη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να αναπτυχθεί κόντρα στη δυσμενή συγκυρία, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται, όπως έκανε πρόσφατα με το λανσάρισμα της προσωποποιημένης κάρτας πιστότητας που στηρίζεται στην χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ). Αυτή την στιγμή, οι πωλήσεις της αυξάνονται με διψήφιους ρυθμούς λόγω και της συγκυρίας του κορωνοϊού, η οποία έχει ευνοήσει τον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΞΑΓΟΡΑ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, PROTEINOMENA, OLLA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]