Ενεργειακή Αιγαίου: Δημιούργησε περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας

Περισσότερες από 200 νέες άμεσες θέσεις εργασίας έχει δημιουργήσει η εταιρεία Ενεργειακή Αιγαίου με άξονα την παραγωγή και επεξεργασία υδρογονανθράκων στον Πρίνο από το 2008 μέχρι σήμερα.

Τα σχετικά στοιχεία παρουσίασε ο κ. Δημήτρης Γόντικας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kavala Oil, θυγατρικής του ομίλου Ενεργειακή Αιγαίου μιλώντας στη διάρκεια της ημερίδας «Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων» που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα υπό τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων, της Ελληνικής Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο κ. Γόντικας ανέφερε ότι το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου φθάνει πλέον τα 480 άτομα, ενώ τόνισε ότι στη διάρκεια της 9ετίας 2018-2016, το ελληνικό Δημόσιο, επιχειρήσεις που εδρεύουν στην χώρα μας και συνεργάζονται με την εταιρεία καθώς και η τοπική κοινωνία της Καβάλας καρπώθηκαν περί τα 360 εκατ. ευρώ από φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, μισθούς, λογαριασμούς και προμηθευτές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 200 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!