Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 θα υπάρξει ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος.

Οι εκπτώσεις θα έχουν διάρκεια  10 μέρες, από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 έως και το Σάββατο 10 Νοέμβριου 2018, όπου θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Επισημαίνουμε, αναφέρουν οι έμποροι στην ανακοίνωση τους,  ότι οι ανωτέρω ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 10ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 4 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2018).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018:

11 π.μ. – 6 μ.μ.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!