ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου: Ρύθμιση οφειλών έως και 100 δόσεις - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Ιούνιος
Back

ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου: Ρύθμιση οφειλών έως και 100 δόσεις

Για τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών ύδρευσης έως και 100 δόσεις ενημερώνει τους πολίτες η ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου.

Το πλήρες κέιμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ Ν.4321/2015 ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26/5/2015

– ΕΦΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ 100% ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ.

– ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΩΣ 90% ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ.

– ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 20ΕΥΡΩ.

Αγαπητοί συνδημότες

Το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό είναι το νερό. Δυστυχώς όμως δεν αντιμετωπί-σεται έτσι. Βάσει νομοθεσίας , για να φτάσει στο σπίτι μας , το κόστος είναι αυστηρά ανταποδοτικό .

Τα τελευταία χρόνια , λόγω της οικονομικής κρίσης, κάποιοι δεν πληρώνουν παρά τις διευκολύνσεις και τους διακανονισμούς που έχουμε εξαγγείλει.

Η ΔΕΥΑΩ έχει πλέον πρόβλημα λειτουργίας . Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ΔΕΗ,στην αποκατάσταση βλαβών, στην συντήρηση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού,αλλά κυριότερα στη βελτίωση της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και της ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ του νερού.

Όσον αφορά την αποχέτευση της Μυγδονίας, υπάρχουν εκατοντάδες δημότες που έχουν συνδεθεί αυθαίρετα, χωρίς να πληρώσουν το τέλος σύνδεσης αλλά δεν πληρώνουν και το κόστος λειτουργίας .Δίνεται η δυνατότητα και σ’αυτούς να ενταχθούν στη ρύθμιση.

Διαφορετικά, θα γίνει έλεγχος με διαθερμική κάμερα, και σε όσους είναι συνδεδεμένοι αυθαίρετα θα τους επιβληθούν πέρα των νομίμων και το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Η ρύθμιση του Ν.4321/2015 είναι πλέον μοναδική και τελευταία ευκαιρία. Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΩ αποφάσισε να κάνει χρήση του κανονισμού λειτουργίας, βάσει του Ν.1069/80 και να εισπράξει τις οφείλες.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας του Ν.4321/2015 26/5/2015 ,τα χρέη αυτών που δεν θα ενταχθούν στη ρύθμιση θα μεταβιβαστούν χωρίς άλλη ειδοποίηση στις αρμόδιες ΔΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.: 2394033170 & 2394032040

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!