Αττικό Μετρό: Ο Νίκος Ταχιάος προορίζεται για τη θέση του προέδρου

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει καταλήξει στον Νίκο Ταχιάο για τη θέση του προέδρου της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η απόφαση είναι οριστική και αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις.

Ο κ. Ταχιάος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο μηχανικός κ. Ταχιάος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μυλόπουλο, ο οποίος είχε διοριστεί στη θέση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ως διευθύνων σύμβουλος θα επιλεχθεί στέλεχος της ΝΔ από το Λεκανοπέδιο, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Νίκο Κουρέτα, αρχιτέκτονα, να καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, η κυβέρνηση φαίνεται να έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Γιώργου Κωνσταντόπουλου για πρόεδρο της εταιρείας Εγνατία Οδός Α.Ε., ο οποίος είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και θα αντικαταστήσει τον νυν πρόεδρο Απόστολο Αντωνούδη.

Η κυβέρνηση στοχεύει στην αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Σχίζα που διορίστηκε στη θέση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προ ολίγων μηνών, κατόπιν απαιτήσεως του Χρήστου Σπίρτη (υπουργός Υποδομών της προηγούμενης κυβέρνησης) προς το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι ανακοινώσεις αναφορικά με την Εγνατία Οδό αναμένεται να γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!