ζάκυνθος-βλέπουν-συμβόλαιο-θανάτο-786482
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.06.2020 | 08:49

Ζάκυνθος: «Βλέπουν» συμβόλαιο θανάτου για τη Χριστίνα & τον άντρα της

Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές πίσω από την μαφιόζικη εκτέλεση της 37χρονης γυναίκας στη Ζάκυνθο, καθώς ο 53χρονος σύντροφός της, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και για υπόθεση μαστροπείας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ο 53χρονος αποφυλακίστηκε το 2014 και έκτοτε δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές. Η σύζυγός του, η οποία έπεσε νεκρή, ήταν επιχειρηματίας στο Δήμο Λαγανά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του ζευγαριού έλαβε χώρα στη θέση Αγιος Σώστης στην περιοχή της Λιθακιάς.

Το ζευγάρι κινούνταν με τη μηχανή όταν στις 14:45 τους πλησίασε μία μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Το ζευγάρι δέχτηκε καταιγισμό πυρών από τους δύο άντρες. Η 37χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή, ενώ ο άντρας που οδηγούσε τη μηχανή δέχτηκε τρεις σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά την επίθεση συνέχισε να κινείται για λίγα μέτρα, παρέδωσε τη μηχανή του σε φίλο του, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια περίμενε τραυματισμένος το ασθενοφόρο.

Οι δράστες περιγράφονται ως «ένας ψηλός και ένας κοντός», ενώ φορούσαν σκούρες φόρμες. Μετά την μαφιόζικη εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή. Ο οδηγός της μηχανής, σύντροφος της 37χρονης μεταφέρθηκε την Τρίτη το βράδυ στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, όπου φρουρείται.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Αστυνομία «σαρώνει» το νησί προκειμένου οι δράστες να μην καταφέρουν να φύγουν με κάποιο από τα πλοία της γραμμής. Γι’ αυτό το λόγο και τις επόμενες ημέρες εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι στο λιμάνι.