υπόθεση-κυπαρισσίας-μάλλον-η-άτυχη-μό-727170
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.09.2021 | 19:16

Υπόθεση Κυπαρισσίας: Μάλλον η άτυχη Μόνικα το θύμα – Τι έχει αγοράσει ο ύποπτος

Για την υπόθεση στην Κυπαρρισία, με πτώμα που βρέθηκε μέσα σε τσιμέντο, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη στον Νίκο Ευαγγελάτο , λέγοντας πως πιθανολογείται να είναι το σώμα της Μόνικα, της 42χρονης που έψαχνε η εκπομπή της από τον Ιούλιο.

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε: ” Παρ΄όλο που το περιμέναμε και μεις, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε ένα σοκ σήμερα”.

Έπειτα πρόσθεσε ότι : “Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον σύντροφό της. Όπως μας είπε η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του άνδρα αυτού στη Ρουμανία και ερευνούν την υπόθεση οι Αρχές εκεί”.

Μετά ανέφερε ότι: “Κάναμε την εκπομπή, με την ξαδέλφη της αγνοούμενης, και φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από το μεγαλύτερο γιο -που ζει στην Αγγλία- περί κακοποίησης ήταν σοβαρές, τόσο προς την ίδια τη γυναίκα, όσο και προς το μικρό της γιο”, ενώ αποκάλυψε ότι τον γιο τον πήρε ο πατέρας του μετά στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, η άτυχη γυναίκα είχε ανάγκη τον συγκεκριμένο άνδρα επειδή τον είχε ανάγκη λόγω της υγείας της. «Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα για να αποφύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία, εκείνος της είχε πει: «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μόνικα, ο ύποπτος αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να κάνει οικοδομικές εργασίες στο σπίτι που έμεναν.