υπόθεση-κοεμτζή-νέα-στοιχεία-συγκλον-584779
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2019 | 13:41

Υπόθεση Κοεμτζή -Νέα στοιχεία: Συγκλονιστική αποκάλυψη μητέρας & απειλητικά μηνύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσε η παρατήρηση ενός τηλεθεατή της εκπομπής Φως στο Τούνελ, για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο τηλεθεατής που είναι μηχανικός στο επάγγελμα, ανέφερε πως τα διαμερίσματα του προτελευταίου ορόφου της Εστίας, βρίσκονται σε εσοχή του κτιρίου και διαθέτουν μεγαλύτερα μπαλκόνια που θα μπορούσαν να προστατέψουν κάποιον που πιθανά έπεφτε από ψηλά.

Από την επιτόπια έρευνα ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει άλλη αρίθμηση του κτιρίου και διαφορετική της εστίας. Η αρίθμηση των δωματίων ξεκινάει από τον τρίτο όροφο. Η Λίνα Κοεμτζή έπεσε από το μπαλκόνι της μεγάλης εσοχής, από τον ένατο όροφο. Η μικρή εσοχή θεωρείται ο δέκατος όροφος, που βρίσκεται η ταράτσα και είναι κλειδωμένη και μη προσβάσιμη από τους φοιτητές.

Η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Κοεμτζή αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω Facebook η τρίτη της κόρη, μετά το τέλος της περασμένης εκπομπής. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για να βρεθεί με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο αποστολέας των σχετικών μηνυμάτων.

Μια από τις σοβαρές παραλείψεις στην υπόθεση ήταν ότι δεν ζητήθηκε από τις Αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των δυο τραπεζών που υπάρχουν στο σημείο που έπεσε η άτυχη φοιτήτρια.

Οι υπεύθυνοι διευκρίνισαν πως είναι αδύνατη η ανάκτηση υλικού, καθώς κρατείται μόνο 45 ημέρες.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr