υποψήφιος-πρόεδρος-της-οννεδ-ο-παύλος-675058
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2019 | 22:45

Υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης θα διεκδικήσει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ στο επικείμενο συνέδριο της οργάνωσης. Πριν από λίγη ώρα, μιλώντας στο πρώτο προσυνέδριο της γαλάζιας νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, ο δικηγόρος και νυν αντιπρόεδρος έθεσε τους στόχους της οργάνωσης για την επόμενη μέρα.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από μέλη των οργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας. Παρόντες επίσης ήταν ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατακος, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καραόγλου, οι βουλευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Δημήτρης Κούβελας η Βασιλική Νάκου και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Σπηλιοπουλος.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Με σεβασμό στις αρχές της Οργάνωσης και με επίγνωση της ευθύνης θέτω σήμερα στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο τους νέους ανθρώπους της χώρας μας, να δώσουμε φωνή σε αυτούς που έφυγαν από την Ελλάδα και σε αυτούς που έμειναν να αγωνίζονται, να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που έρχονται. Όχι με μεγαλοστομίες και υποσχέσεις, αλλά με σκληρή δουλειά, με πραγματικά νέες και πρωτοποριακές ιδέες».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα γίνει στο Συνέδριο της οργάνωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 4-6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Η ηλεκτρονική διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων άνοιξε χθες, μέσω της πλατφόρμας members.onned.gr, και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.