Υπερατλαντική απάτη σε βάρος επιχείρησης της Πάτρας

Οι προτάσεις για εμπορική συνεργασία που ήρθαν μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, φάνηκαν δελεαστικές στους υπεύθυνους μιας επιχείρησης η οποία εδρεύει στην Πάτρα. Δεν φαντάστηκαν, όμως, ότι πίσω τους κρύβονταν απατεώνες.

Οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες επικοινώνησαν με email με την ελληνική εταιρεία με το πρόσχημα της συνεργασίας και συμφώνησαν να προχωρήσουν στην αποστολή των προϊόντων που διέθεταν. Το αντίτιμο ορίστηκε σταδιακά στα 2.252 δολάρια, τα οποία κατέθεσαν οι Έλληνες επιχειρηματίες, όμως δεν παρέλαβαν ποτέ τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

Έτσι, κατήγγειλαν την ηλεκτρονική απάτη στην Ασφάλεια Πατρών και οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας να εξακριβώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από τα απατηλά email, που εκτιμάται ότι εστάλησαν από τις ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΑΤΗ, ΒΑΡΟΣ, ΠΑΤΡΑΣ, ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!