ξυλοκόπησε-άγρια-11χρονο-ένας-40χρονος-406801
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.05.2018 | 15:37

Ξυλοκόπησε άγρια 11χρονο ένας 40χρονος

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού, στο Ηράκλειο Κρήτης με θύμα ένα αγοράκι 11 χρονών.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στο Cretalive οι συγγενείς του παιδιού αλλά και άτομα που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο 11χρονος την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του και ενώ βρισκόταν στην οδό Τρύφωνος, δέχθηκε αναίτια επίθεση από έναν 40χρονο άνδρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 40χρονος θεώρησε πως το παιδί ήταν αυτό που πριν λίγο είχε χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να το κυνηγά, να το σέρνει στο οδόστρωμα και να το χτυπά, πριν προλάβουν οι περίοικοι να το πάρουν από τα χέρια του.

Ο 11χρονος μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να αναζητήσει την οικογένειά του. Όπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκε ολόκληρη η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν οι συγγενείς του μικρού, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον μαινόμενο άνδρα στη δικαιοσύνη!