ξέφρενη-πορεία-αυτοκινήτου-στο-βόλ-505338
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2022 | 10:04

«Ξέφρενη» πορεία αυτοκινήτου στο Βόλο-Μπήκε ανάποδα στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν 63χρονος οδηγός μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα από Λάρισα προς Βόλο..

Το αυτοκίνητο με οδηγό τον 63χρονο σταμάτησε μόνο όταν αυτός εξετράπη αριστερά της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο πρανές και μάλιστα χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άνδρα. Νωρίτερα το αυτοκίνητο είχε προσκρούσει και στην κεντρική νησίδα ασφαλείας του Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου.

Κατά τη διάρκεια της αντίθετης κίνησης του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας το ακολουθούσε κινούμενο κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, με συνεχή προσπάθεια ακινητοποίησής του.

Ο 63χρονος οδηγός του οχήματος ο οποίος συνελήφθη, διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Στη σχετική ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

“Συνελήφθη, χθες (25-09-2022) τις πρώτες πρωινές επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, έχοντας προσκρούσει και στην κεντρική νησίδα ασφαλείας του Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου.

Μάλιστα, κινούμενος αντίθετα επί του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα προς Αθήνα, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη αριστερά της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο πρανές.

Κατά τη διάρκεια της αντίθετης κίνησης του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο καθώς και εκτός αυτού, όπου συνέδραμαν πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και αντίστοιχο του Τμήματος Τροχαίας

Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας το ακολουθούσε κινούμενο κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, με συνεχή προσπάθεια ακινητοποίησής του.

Ο οδηγός του οχήματος διακομίστηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου”.