Xαμός στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου στη Λάρισα (φωτο)

Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Λάρισα ο οποίος παρουσίασε το βιβλίο του «Ντάνος» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχοντας δίπλα του την Λαρισαία Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά η οποία μίλησε για το βιβλίο του εδώ και χρόνια φίλου της, Γιώργου Αγγελόπουλου. Για το βιβλίο μίλησε επίσης ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ το προλόγισε η εκδότρια κ. Χριστιάνα Χριστοπούλου. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων καθυστέρησε  να παραβρεθεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος προλόγισε την ομιλία.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Εκδοτική Αθηνών και το περιοδικό wish.

Αμέσως μετά την παρουσίαση ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του στις θαυμάστριές του και τους θαυμαστές του που κατέκλυσαν την αίθουσα, έχοντας έρθει μερικοί από αυτούς από όλη την Θεσσαλία ακόμη και εκτός αυτής.

Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να ασχοληθεί με τα κοινά σε ερώτηση που του έγινε, τονίζοντας πως δεν θέλει να εκμεταλλευτεί για κανέναν λόγο την αναγνωρισιμότητά του. Αναλυτικά επισήμαινε: «Έχω την εντύπωση ότι θα το γνωρίζατε, αν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Είναι τόσο μεγάλες οι υποχρεώσεις μου σε αυτά που κάνω και βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο μιας και συζητάμε πράγματα για το μέλλον μου επαγγελματικά. Χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο. Θα ασχολιόμουν με το κομμάτι της πολιτικής μόνο αν είχα τον ανάλογο χρόνο και έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω.

Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)

Το να αγαπάς τον τόπο σου δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι και δημόσιο πρόσωπο μπορείς να προσφέρεις και από ένα τέτοιο πόστο γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό επάγγελμα, λειτούργημα που αφορά τις ζωές ανθρώπων. Οπότε πρέπει να πληροίς και τις προϋποθέσεις, είμαι αντίθετος  στη συμμετοχή ανθρώπων στη πολιτική επειδή είναι δημοφιλής.

Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με την πολιτική επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Θα το έκανα ανεξάρτητα  αν είμαι δημοφιλής η όχι, αν έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω και να είμαι υπόλογος των πράξεων μου».

Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)

Σχετικά με το βιβλίο του, τόνισε:

«Είναι βιογραφικό αφήγημα στο οποίο αφηγούμαι γεγονότα της ζωής μου, όπως τα έζησα   από την παιδική μου ηλικία μέχρι και μετά το παιχνίδι (survivor). Πως τα είδα τότε και πως τα βλέπω τώρα και το τι ρόλο έπαιξαν στη ζωή μου. Το βιβλίο αυτό είναι μία μεγάλη απόφαση για μένα και δεν έχει να κάνει με τη δημοσιότητα, αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το βιβλίο γιατί το να εξωτερικεύεις πράγματα τα οποία ούτε οι φίλοι σου δεν γνωρίζουν είναι όμορφο. Θέλω να δηλώσω με αυτό το πράγμα ότι είναι ΟΚ το να μιλήσεις για πράγματα που ίσως οι άλλοι θέλουν να κρύβουν γιατί είναι πρώτα απ’ όλα λυτρωτικό και ένας επαναπροσδιορισμός για μένα. Άλλο μήνυμα που θα μπορούσα να περάσω είναι ότι το να πέσεις και να σηκωθείς είναι κάτι που επαναλαμβάνεται στη ζωή μας είναι θέμα απόφασης αν θα μείνεις κάτω ή αν θα σηκωθείς.

Επίσης να πω ότι είναι μεγάλη μου χαρά που είναι δίπλα μου ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως ο Κώστας Αγοραστός με τον οποίο έχουμε δυο κοινά. Το ένα είναι η αγάπη μας για το θαλάσσιο σκι και το άλλο είναι η αγάπη μας για το νησί τη Σκιάθο».

Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)

Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)Μια ζεστή αγκαλιά από τους Λαρισαίους στον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ντάνος" (φωτο)

πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟ, ΝΤΑΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!