βριλήσσια-οδηγός-μπέρδεψε-τις-ταχύτη-1611450
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2026 | 22:49

Βριλήσσια: Οδηγός μπέρδεψε τις ταχύτητες και «εισέβαλε» σε κατάστημα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκηνές τρόμου έζησαν σήμερα (13/) μεσημέρι, υπάλληλοι και  πελάτες εμπορικού καταστήματος στα Βριλήσσια βλέποντας ένα αυτοκίνητο τα σπάει την τζαμαρία και να εισβάλει στο κατάστημα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πίσω από το τιμόνι βρισκόταν μια πελάτισσα του καταστήματος, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έκανε λάθος χειρισμό, βάζοντας πρώτη ταχύτητα αντί για όπισθεν.

«Ήθελε να κάνει πίσω, έβγαλε το χειρόφρενο και το αμάξι έφυγε μπροστά», περιέγραψε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας για το ατύχημα.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το περιστατικό, δύο άτομα πέρασαν μπροστά από τη βιτρίνα, γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή.

Διονύσης Παπατριανταφύλλου

Ο Διονύσης Παπατριανταφύλλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη δημοσιογραφία, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες και περιοδικά αναφορικά με το ελληνικό πολιτικό και κομματικό σύστημα. https://www.linkedin.com/in/dionysis-papatriantafyllou-4a4282335?utm_source=share_via&utm_content=profile&utm_medium=member_android